This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Apresentação de Trabalho |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | CALDAS, Ruy de Araújo. Biotecnologia aplicada ao valor nutricional e funcional dos alimentos - Bases da tecnologia. Mesa Redonda. 2003. |
Autor | Ruy de Araújo Caldas |
Ano | 2003 |
Informações Complementares
Ano | 2003 |
Cidade de Apresentação | Belo Horizonte |
Divulgação Científica | NAO |
Idioma | Português |
Local da Apresentação | Minascentro |
Natureza | CONGRESSO |
Nome do Evento | 7º Congresso da Sociedade Brasileira |
País | Brasil |
Relevância | NAO |
Título | Biotecnologia aplicada ao valor nutricional e funcional dos alimentos - Bases da tecnologia. Mesa Redonda |