This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Trabalho em Eventos |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | Oliveira , ESS ; Pineli, L.L.O ; Karnikowski, Margô Gomes de Oliveira ; Chiarello, M.D.. Effect of consumption of yacon (Smallanthus sonchifolius) pulp in blood glucose, insulin and lipid profi le of postmenopausal women. In: Congrés International Goût Nutrition Santé, 2010, Dijon - France. Anais do Congrés International Goût Nutrition Santé, 2010. v. . p. -. |
Autor | Lívia de Lacerda de Oliveira Pineli |
Ano | 2010 |
Informações Complementares
Ano de Realização | 2010 |
Ano do Trabalho | 2010 |
Cidade do Evento | Dijon - France |
Classificação do Evento | INTERNACIONAL |
Divulgação Científica | NAO |
Idioma | Português |
Meio de Divulgação | NAO_INFORMADO |
Natureza | RESUMO |
Nome do Evento | Congrés International Goût Nutrition Santé |
País do Evento | Brasil |
Relevância | NAO |
Título dos Anais ou Proceedings | Congrés International Goût Nutrition Santé Programme Final |
Título do Trabalho | Effect of consumption of yacon (Smallanthus sonchifolius) pulp in blood glucose, insulin and lipid profi le of postmenopausal women |