This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Outras Participações em Eventos e Congressos |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | XVIII Congresso Nacional da Abrasel. 2º. Congresso Brasileiro de Gastronomia. 2006. |
Autor | Lívia de Lacerda de Oliveira Pineli |
Ano | 2006 |
Informações Complementares
Ano | 2006 |
Cidade do Evento | Brasília |
Divulgação Científica | NAO |
Forma de Participação | Participante |
Meio de Divulgação | NAO_INFORMADO |
Natureza | Outra |
Nome do Evento | XVIII Congresso Nacional da Abrasel. 2º. Congresso Brasileiro de Gastronomia |
País | Brasil |
Relevância | NAO |
Tipo de Participação | Poster / Painel |
Título | Adição de melhorador em macarrão de cenoura. |