This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Artigo Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | CHIARELLO, Marileusa D ; GUERROUÉ, Jean-louis Le ; CHAGAS, Carolina Maria S ; JOÃO, Marcelo de Jesus ; Octavio L Franco ; Eliandra Bianchini. INFLUENCE OF HEAT TREATMENT AND GRAIN GERMINATION. Journal of Food Biochemistry, v. 30, p. 234-247, 2006. |
Autor | Jean Louis Le Guerroué |
Ano | 2006 |
Informações Complementares
Ano do artigo | 2006 |
Divulgacão Científica | NAO |
Idioma | Inglês |
ISSN | 01458884 |
Meio de Divulgação | IMPRESSO |
Natureza | COMPLETO |
Página Final | 247 |
Página Inicial | 234 |
País de Publicação | Estados Unidos |
Relevância | SIM |
Título do Artigo | INFLUENCE OF HEAT TREATMENT AND GRAIN GERMINATION |
Título do Períodico ou Revista | Journal of Food Biochemistry |
Volume | 30 |