This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Processos e Técnicas |
Grupo | Produção Técnica |
Descrição | GUERROUÉ, Jean-louis Le ; BONVILLAIN, Cédric. Implantação de laboratório de Análise de Alimentos. 1998. |
Autor | Jean Louis Le Guerroué |
Ano | 1998 |
Informações Complementares
Ano | 1998 |
Cidade do Processo | Araguaína,TO |
Disponibilidade | RESTRITA |
Finalidade | Implantação de laboratórios no SENAI/TO |
flag relevancia | NAO |
Instituicão Financiadora | Federação das Indústrias do Tocantins / FIETO |
Meio de Divulgação | OUTRO |
Natureza | INSTRUMENTAL |
País | Brasil |
Potencial de Inovação | NAO |
titulo do processo | Implantação de laboratório de Análise de Alimentos |