This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Trabalho em Eventos |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | PINELI, Lívia de Lacerda de Oliveira ; CHIARELLO, M. D. ; GADIOLI, I.L. ; ROdrigues, A.G.M ; Santos, V.C.. QUALITY OF NUGGETS PREPARED WITH SURIMI FROM SILVER CARP (HYPOPHTHALMICHTHYS MOLITRIX) AND DIFFERENT LEVELS OF ADDITION OF MECHANICALLY RECOVERED FISH MEAT.. In: International Conference on Food Innovation, 2010, Valencia. Anais do International Conference on Food Innovation, 2010. v. . p. -. |
Autor | Lívia de Lacerda de Oliveira Pineli |
Ano | 2010 |
Informações Complementares
Ano de Realização | 2010 |
Ano do Trabalho | 2010 |
Cidade do Evento | Valencia |
Classificação do Evento | INTERNACIONAL |
Divulgação Científica | NAO |
Idioma | Inglês |
Meio de Divulgação | MEIO_DIGITAL |
Natureza | RESUMO |
Nome do Evento | International Conference on Food Innovation |
País do Evento | Espanha |
Relevância | NAO |
Título dos Anais ou Proceedings | Food Innova Book of Abstracts |
Título do Trabalho | QUALITY OF NUGGETS PREPARED WITH SURIMI FROM SILVER CARP (HYPOPHTHALMICHTHYS MOLITRIX) AND DIFFERENT LEVELS OF ADDITION OF MECHANICALLY RECOVERED FISH MEAT. |