This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Artigo Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | PINELI, Lívia de Lacerda de Oliveira ; ARAUJO, W. M. C.. Produção, qualidade e segurança sanitária de vegetais minimamente processados. Higiene Alimentar, v. 20, p. 55-60, 2006. |
Autor | Lívia de Lacerda de Oliveira Pineli |
Ano | 2006 |
Informações Complementares
Ano do artigo | 2006 |
Divulgacão Científica | NAO |
Idioma | Português |
ISSN | 01019171 |
Meio de Divulgação | IMPRESSO |
Natureza | COMPLETO |
Página Final | 60 |
Página Inicial | 55 |
Relevância | NAO |
Série | 141 |
Título do Artigo | Produção, qualidade e segurança sanitária de vegetais minimamente processados |
Título do Períodico ou Revista | Higiene Alimentar |
Volume | 20 |