This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Capitulo de Livro Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | Charrouf, Z ; CHIARELLO, M. D. ; Kerem, Z ; PINELI, Lívia de Lacerda de Oliveira ; ROSSIGNOL-CASTERA, A ; Volpe, M.G.. Extraction, Refining, Conservation and Packaging Methods of Edible Oils. In: Russo, G.L.. (Org.). Mapping and comparing oils. The Scientific handbook. ed.Avelino-IT: , 2009, v. 1, p. 57-126. |
Autor | Lívia de Lacerda de Oliveira Pineli |
Ano | 2009 |
Informações Complementares
Ano | 2009 |
Cidade da Editora | Avelino-IT |
Divulgação Científica | NAO |
Homepage do Trabalho | www.mac-oils.eu |
Idioma | Inglês |
ISBN | 000000000 |
Meio de Divulgação | MEIO_DIGITAL |
numero de volumes | 1 |
Organizadores | Russo, G.L. |
Página Final | 126 |
Página Inicial | 57 |
pais de publicacao | Itália |
Relevância | NAO |
Tipo | Capítulo de livro publicado |
titulo do capitulo do livro | Extraction, Refining, Conservation and Packaging Methods of Edible Oils |
titulo do livro | Mapping and comparing oils. The Scientific handbook |