This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Capitulo de Livro Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | ARAUJO, W. M. C. ; Borgo, L.A. ; PINELI, Lívia de Lacerda de Oliveira ; Celestino, K. Um aperitivo de química. In: Luiz Antônio Borgo , Nancy de Pilla Montebello , Raquel B. A. Botelho , Wilma M. C. Araújo. (Org.). Alquimia dos alimentos. ed.Brasília: Senac, 2011, v. 2, p. -. |
Autor | Lívia de Lacerda de Oliveira Pineli |
Ano | 2011 |
Informações Complementares
Ano | 2011 |
Cidade da Editora | Brasília |
Divulgação Científica | NAO |
Idioma | Português |
ISBN | 9788562564109 |
Meio de Divulgação | NAO_INFORMADO |
nome da editora | Senac |
numero de volumes | 2 |
Organizadores | Luiz Antônio Borgo , Nancy de Pilla Montebello , Raquel B. A. Botelho , Wilma M. C. Araújo |
pais de publicacao | Brasil |
Relevância | NAO |
Tipo | Capítulo de livro publicado |
titulo do capitulo do livro | Um aperitivo de química |
titulo do livro | Alquimia dos alimentos |