This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Trabalho Técnico |
Grupo | Produção Técnica |
Descrição | PEIXINHO, A. ; Chagas, C.M ; Sousa, E.F. ; Chaves, L.G ; Brito, R.R ; Teixeira, R.M ; Mustaf, V.S ; Scriptori, C.C. ; PINELI, Lívia de Lacerda de Oliveira ; Stedefeldt, E ; Botelho, R. Relatório do Grupo de Trabalho: Aplicabilidade do teste de aceitabilidade nos alimentos. 2009. |
Autor | Lívia de Lacerda de Oliveira Pineli |
Ano | 2009 |
Informações Complementares
Ano | 2009 |
Cidade do Trabalho | Brasília |
Disponibilidade | IRRESTRITA |
duracao em meses | 36 |
Homepage do Trabalho | ftp://ftp.fnde.gov.br/web/alimentacao_escolar/relatorio_grupo_tecnico_testes.pdf |
Idioma | Português |
Instituicão Financiadora | FNDE |
Meio de Divulgação | NAO_INFORMADO |
Natureza | RELATORIO_TECNICO |
numero de paginas | 16 |
País | Brasil |
Relevância | NAO |
Título do Trabalho Técnico | Relatório do Grupo de Trabalho: Aplicabilidade do teste de aceitabilidade nos alimentos |