This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Artigo Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | PINELI, Lívia de L. de O. ; MORETTI, CELSO L. ; DOS SANTOS, MARCOS S. ; CAMPOS, ALINNE B. ; BRASILEIRO, ANDRÉIA V. ; CÓRDOVA, ANDRESSA C. ; CHIARELLO, MARILEUSA D.. Antioxidants and other chemical and physical characteristics of two strawberry cultivars at different ripeness stages. Journal of Food Composition and Analysis (Print), v. 24, p. 11-16, 2011. |
Autor | Lívia de Lacerda de Oliveira Pineli |
Ano | 2011 |
Informações Complementares
Ano do artigo | 2011 |
Divulgacão Científica | NAO |
DOI | 10.1016/j.jfca.2010.05.004 |
Homepage do Trabalho | [doi:10.1016/j.jfca.2010.05.004] |
Idioma | Inglês |
ISSN | 08891575 |
Meio de Divulgação | MEIO_DIGITAL |
Natureza | COMPLETO |
Página Final | 16 |
Página Inicial | 11 |
Relevância | NAO |
Série | 1 |
Título do Artigo | Antioxidants and other chemical and physical characteristics of two strawberry cultivars at different ripeness stages |
Título do Períodico ou Revista | Journal of Food Composition and Analysis (Print) |
Volume | 24 |