This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Artigo Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | TORRES, ANDREIA ARAUJO LIMA. Ponto de equilíbrio entre a ciência da nutrição e `fat studies`. DEMETRA: Alimentação, Nutrição & Saúde, v. 11, p. 1201-1212, 2016. |
Autor | Andreia Araujo Lima Torres |
Ano | 2016 |
Informações Complementares
Ano do artigo | 2016 |
Divulgacão Científica | NAO |
DOI | 10.12957/demetra.2016.25885 |
Homepage do Trabalho | [http://www.e-publicacoes.uerj.br/index.php/demetra/article/view/25885/19449#.WI8hQHeZNEJ] |
Idioma | Português |
ISSN | 2238913X |
Meio de Divulgação | IMPRESSO |
Natureza | COMPLETO |
Ordem de Importância | 4 |
Página Final | 1212 |
Página Inicial | 1201 |
Relevância | NAO |
Série | Sup 1 |
Título do Artigo | Ponto de equilíbrio entre a ciência da nutrição e `fat studies` |
Título do Períodico ou Revista | DEMETRA: Alimentação, Nutrição & Saúde |
Volume | 11 |