This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Artigo Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | FONTANIVE, C. S. ; OLIVEIRA, R. M. S. ; CERQUEIRA, M. V. V. ; SOARES, I. M. A.. O Feijão em Preparações Não Convencionais, Análise de Aceitabilidade e Composição Nutricional. Revista de Medicina e Saúde de Brasília, v. 5, p. 316-, 2016. |
Autor | Iama Marta de Araújo |
Ano | 2016 |
Informações Complementares
Ano do artigo | 2016 |
Divulgacão Científica | NAO |
Idioma | Português |
ISSN | 22385339 |
Meio de Divulgação | VARIOS |
Natureza | COMPLETO |
Página Inicial | 316 |
Relevância | NAO |
Série | supl.2 |
Título do Artigo | O Feijão em Preparações Não Convencionais, Análise de Aceitabilidade e Composição Nutricional |
Título do Períodico ou Revista | Revista de Medicina e Saúde de Brasília |
Volume | 5 |