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Detalhes da Produção
Tipo | Artigo Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | FIGUERIREDO, P. ; CANDIDO, C. ; JAQUES, J. A. ; NUNES, A. ; CAIRES, A. ; MICHELS, F. ; Almeida, JA ; HILIU, W. F. ; HIANE, P. ; NASCIMENTO, V. ; Franco, O.L. ; GUIMARAES, R. C.. Oxidative stability of sesame and flaxseed oils and their effects on morphometric and biochemical parameters in an animal model. JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, v. 97, p. 3359-3364, 2016. |
Autor | Octavio Luiz Franco |
Ano | 2016 |
Informações Complementares
Ano do artigo | 2016 |
Divulgacão Científica | NAO |
DOI | 10.1002/jsfa.8186 |
Idioma | Inglês |
ISSN | 00225142 |
Meio de Divulgação | NAO_INFORMADO |
Natureza | COMPLETO |
Página Final | 3364 |
Página Inicial | 3359 |
Relevância | NAO |
Título do Artigo | Oxidative stability of sesame and flaxseed oils and their effects on morphometric and biochemical parameters in an animal model |
Título do Artigo(en) | Oxidative stability of sesame and flaxseed oils and their effects on morphometric and biochemical parameters in an animal model |
Título do Períodico ou Revista | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE |
Volume | 97 |