Detalhes da Produção

TipoArtigo Publicado
GrupoProdução Bibliográfica
DescriçãoFIGUERIREDO, P. ; CANDIDO, C. ; JAQUES, J. A. ; NUNES, A. ; CAIRES, A. ; MICHELS, F. ; Almeida, JA ; HILIU, W. F. ; HIANE, P. ; NASCIMENTO, V. ; Franco, O.L. ; GUIMARAES, R. C.. Oxidative stability of sesame and flaxseed oils and their effects on morphometric and biochemical parameters in an animal model. JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, v. 97, p. 3359-3364, 2016.
AutorOctavio Luiz Franco
Ano2016

Informações Complementares

Ano do artigo2016
Divulgacão CientíficaNAO
DOI10.1002/jsfa.8186
IdiomaInglês
ISSN00225142
Meio de DivulgaçãoNAO_INFORMADO
NaturezaCOMPLETO
Página Final3364
Página Inicial3359
RelevânciaNAO
Título do ArtigoOxidative stability of sesame and flaxseed oils and their effects on morphometric and biochemical parameters in an animal model
Título do Artigo(en)Oxidative stability of sesame and flaxseed oils and their effects on morphometric and biochemical parameters in an animal model
Título do Períodico ou RevistaJOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Volume97