Detalhes da Produção

TipoArtigo Publicado
GrupoProdução Bibliográfica
DescriçãoCOSTA, O. Y. A. ; SOUTO, B. M. ; TUPINAMBÁ, D. D. ; BERGMANN, J. C. ; KYAW, C. M. ; KRUGER, R. H. ; BARRETO, C. C. ; QUIRINO, B. F.. Microbial diversity in sugarcane ethanol production in a Brazilian distillery using a culture-independent method. Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology, v. , p. nov, 18-, 2014.
AutorCristine Chaves Barreto
Ano2014

Informações Complementares

Ano do artigo2014
Divulgacão CientíficaNAO
DOI10.1007/s10295-014-1533-1
IdiomaInglês
ISSN13675435
Meio de DivulgaçãoMEIO_DIGITAL
NaturezaCOMPLETO
Página Inicialnov, 18
RelevânciaNAO
Título do ArtigoMicrobial diversity in sugarcane ethanol production in a Brazilian distillery using a culture-independent method
Título do Artigo(en)Microbial diversity in sugarcane ethanol production in a Brazilian distillery using a culture-independent method
Título do Períodico ou RevistaJournal of Industrial Microbiology & Biotechnology