This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Participação em Banca de Graduação |
Grupo | Banca Julgadora |
Descrição | Participação em banca de Erick Oliveira Maciel.`Os Benefícios da Gastronomia Mediterrânea na Saúde. 2021. Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação em gastronomia) - Faculdade de Mauá. |
Autor | Cristiane Sousa de Araujo dos Santos |
Ano | 2021 |
Informações Complementares
Ano | 2021 |
Código da Instituição | IXVB00000003 |
Código do Curso | 90000022 |
Idioma | Português |
Natureza | Graduação |
Nome da Instituição | Faculdade de Mauá |
nome do candidato | Erick Oliveira Maciel |
Nome do Curso | gastronomia |
País | Brasil |
Título | `Os Benefícios da Gastronomia Mediterrânea na Saúde |