This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Artigo Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | CARVALHO, ARIELA WERNECK DE ; NATAL, DORINA ISABEL GOMES ; SILVA, CASSIANO OLIVEIRA DA ; DANTAS, MARIA INÊS DE SOUZA ; Barros, Everaldo Gonçalves de ; RIBEIRO, SÔNIA MACHADO ROCHA ; COSTA, Neuza Maria Brunoro ; MARTINO, HÉRCIA STAMPINI DUARTE. Heat-treatment reduces anti-nutritional phytochemicals and maintains protein quality in genetically improved hulled soybean flour. Ciência e Tecnologia de Alimentos (Online), v. 33, p. 310-315, 2013. |
Autor | Everaldo Goncalves de Barros |
Ano | 2013 |
Informações Complementares
Ano do artigo | 2013 |
Divulgacão Científica | NAO |
DOI | 10.1590/s0101-20612013005000048 |
Idioma | Inglês |
ISSN | 1678457X |
Meio de Divulgação | MEIO_DIGITAL |
Natureza | COMPLETO |
Página Final | 315 |
Página Inicial | 310 |
Relevância | NAO |
Série | 2 |
Título do Artigo | Heat-treatment reduces anti-nutritional phytochemicals and maintains protein quality in genetically improved hulled soybean flour |
Título do Artigo(en) | Heat-treatment reduces anti-nutritional phytochemicals and maintains protein quality in genetically improved hulled soybean flour |
Título do Períodico ou Revista | Ciência e Tecnologia de Alimentos (Online) |
Volume | 33 |