This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Artigo Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | Farias, Davi Felipe ; VIANA, MARTÔNIO PONTE ; OLIVEIRA, GUSTAVO RAMOS ; SANTOS, VANESSA OLINTO ; PINTO, CLIDIA EDUARDA MOREIRA ; VIANA, DANIEL ARAÚJO ; Vasconcelos, Ilka Maria ; GROSSI-DE-SA, MARIA FÁTIMA ; Carvalho, Ana Fontenele Urano. Food safety assessment of Cry8Ka5 mutant protein using Cry1Ac as a control Bt protein. Food and Chemical Toxicology, v. 81, p. 91-, 2015. |
Autor | Maria Fatima Grossi de Sa |
Ano | 2015 |
Informações Complementares
Ano do artigo | 2015 |
Divulgacão Científica | NAO |
DOI | 10.1016/j.fct.2015.04.008 |
Homepage do Trabalho | [doi:10.1016/j.fct.2015.04.008] |
Idioma | Inglês |
ISSN | 02786915 |
Meio de Divulgação | MEIO_DIGITAL |
Natureza | COMPLETO |
Página Inicial | 91 |
Relevância | NAO |
Título do Artigo | Food safety assessment of Cry8Ka5 mutant protein using Cry1Ac as a control Bt protein |
Título do Artigo(en) | Food safety assessment of Cry8Ka5 mutant protein using Cry1Ac as a control Bt protein |
Título do Períodico ou Revista | Food and Chemical Toxicology |
Volume | 81 |