This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Artigo Publicado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | TEIXEIRA, Arlindo Ines ; GOODGOD, P. I. ; TEIXEIRA, A. D. ; Bueno, RD ; PIOVESAN, Newton Deniz ; de Barros, E. G. ; MOREIRA, Maurilio A. Correlações entre os conteúdos de proteína total, sacarose, rafinose e estaquiose em soja. Revista Trópica - Ciências Agrárias e Biológicas, v. 7, p. 193-207, 2013. |
Autor | Everaldo Goncalves de Barros |
Ano | 2013 |
Informações Complementares
Ano do artigo | 2013 |
Divulgacão Científica | NAO |
Idioma | Português |
ISSN | 19824831 |
Meio de Divulgação | NAO_INFORMADO |
Natureza | COMPLETO |
Página Final | 207 |
Página Inicial | 193 |
Relevância | NAO |
Série | 3 |
Título do Artigo | Correlações entre os conteúdos de proteína total, sacarose, rafinose e estaquiose em soja |
Título do Períodico ou Revista | Revista Trópica - Ciências Agrárias e Biológicas |
Volume | 7 |