This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Outras Orientações Concluídas |
Grupo | Orientação |
Descrição | Daniela Ingrid Bertolino Pereira. Receitas clássicas da confeitaria francesa adaptadas para versões diet. 2017. Trabalho de Conclusão de Curso. (Nutrição) - Universidade Católica de Brasília. |
Autor | Fernanda Lima Avena Costa |
Ano | 2017 |
Informações Complementares
Ano | 2017 |
Bolsa | NAO |
Código da Instituição | 554300000007 |
Código do Curso | 60393173 |
Idioma | Português |
Natureza | TRABALHO_DE_CONCLUSAO_DE_CURSO_GRADUACAO |
nome da instituicao | Universidade Católica de Brasília |
Nome do Curso | Nutrição |
nome do orientado | Daniela Ingrid Bertolino Pereira |
País | Brasil |
Relevância | NAO |
tipo de orientacao concluida | CO_ORIENTADOR |
Título | Receitas clássicas da confeitaria francesa adaptadas para versões diet |