This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Editoração |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | SUZUKI, J. C. ; ARAÚJO, G.C.C. ; BITELLI, F. M.. Culturas Alimentares na América Latina. 2021. (LIVRO). |
Autor | Gilvan Charles Cerqueira de Araújo |
Ano | 2021 |
Informações Complementares
Ano | 2021 |
Cidade | São Paulo |
Editora | FFLCH/USP |
Idioma | Português |
instituicao-promotora | Faculdade de Filosofia, Letras e Ciências Humanas - Universidade de São Paulo |
Meio de Divulgação | MEIO_DIGITAL |
Natureza | LIVRO |
numero-de-paginas | 259 |
País | Brasil |
Relevância | NAO |
Título | Culturas Alimentares na América Latina |