This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Detalhes da Produção
Tipo | Curso de Curta Duração Ministrado |
Grupo | Produção Bibliográfica |
Descrição | BATISTA, A. P. S. A. . CURSO DE COZINHA LATINO AMERICANA. 2024. (APERFEICOAMENTO). |
Autor | Ana Paula Sabbag Amaral Rodrigues |
Ano | 2024 |
Informações Complementares
Ano | 2024 |
Cidade | BRASILIA |
Divulgação Científica | NAO |
Duração | 4 |
Idioma | Português |
instituicao promotora do curso | SENAC DF |
local do curso | SENAC DF |
Meio de Divulgação | MEIO_DIGITAL |
nivel do curso | APERFEICOAMENTO |
País | Brasil |
participacao dos autores | DOCENTE |
Relevância | NAO |
Título | CURSO DE COZINHA LATINO AMERICANA |
Título(en) | COZINHA LATNA |
Unidade | horas |